BANNER1-4
BANNER2-1
Marine Crane
Spanduk 3
spanduk kepala pemotong keruk

babaganus

Relong Technology Co., Ltd. dumunung ing Kutha Qingdao, Provinsi Shandong.Iku perusahaan darmabakti kanggo robot cerdas, desain kapal, peralatan transportasi banyu, kualitas banyu segara lan testing lingkungan ekologis, layanan nylametake;piranti sistem kontrol otomatis industri, radar lan peralatan ndhukung, peralatan komunikasi, kang perusahaan teknologi dhuwur nggabungake sales lan pangembangan piranti lunak intelijen buatan, kalebu consulting, desain, produksi, instalasi, lan manajemen operasi.

Relong nyedhiyakake layanan khusus siji-mandeg miturut kahanan situs pengerukan sing beda-beda saben klien.Desain profesional, welders internasional karya welding, layanan lapangan profesional lan layanan sawise-sale minangka pondasi saka peralatan account Relong kualitas dhuwur lan reputasi dhuwur.

maca liyane

panasproduk

wartainformasi

  • Winch apa - Hidrolik utawa Listrik?

    Feb-18-2022

    Winch listrik lan hidrolik minangka peralatan winch sing kuat sing ditemokake ing konstruksi, pertambangan lan laut.Saben wong duwe kaluwihan lan cacat tartamtu.Nalika milih ing antarane rong jinis winch iki, nimbang bedane, sing bisa migunani banget kanggo mutusake ...

  • Jinis Pompa Lan Prinsip Kerjane

    Jan-14-2022

    Umume klasifikasi Pumps ditindakake adhedhasar konfigurasi mekanik lan prinsip kerjane.Klasifikasi pompa utamane dipérang dadi rong kategori utama: .) 1.) Pompa dinamis / Pompa kinetik Pompa dinamis menehi kecepatan lan tekanan marang cairan nalika liwat utawa liwat...

  • Nggawe pilihan antarane winches elektrik lan winches hydraulic

    Desember-20-2021

    Nalika milih winch hidrolik utawa listrik laut sing paling cocok, ana sawetara faktor sing kudu ditimbang, utamane ukuran kapal, pamindahan, efisiensi energi lan faktor liyane.Winch sing paling umum digunakake yaiku winch listrik utawa hidrolik.Efisiensi energi penting banget nalika ...

maca liyane