9019d509ecdcfd72cf74800e4e650a6

produk

  • Wear-tahan Cutter untu kanggo Cutter Kepala

    Wear-tahan Cutter untu kanggo Cutter Kepala

    RELONG terus nambah lan ngembangake sistem waos paling anyar.Iki nyedhiyakake macem-macem sistem waos kanggo aplikasi apa wae ing pengerukan.Apa iku kanggo sirah cutter, nglereni wheel, sirah seret utawa kanggo wedhi, lempung utawa rock, kita duwe solusi kanggo sembarang ukuran dredger.Kabeh sistem waos dirancang khusus kanggo pengerukan.

  • Kepala Cutter Efisien Dhuwur kanggo Dredge Suction Cutter

    Kepala Cutter Efisien Dhuwur kanggo Dredge Suction Cutter

    We wis ngembangake kepala pemotong lan roda pengerukan sajrone pirang-pirang dekade adhedhasar pengalaman praktis karo macem-macem jinis lemah lan kapal pengerukan saka saindenging jagad.Teknologi pemotong kita didorong dening kawruh dhasar babagan penggalian, nggawe slurry lan resistensi nyandhang.Kombinasi faktor kasebut minangka basis unik kanggo nawakake kepala pemotong lan roda pengerukan sing paling apik ing donya:

  • Kepala wheel karo Cutting Edges lan Diganti untu

    Kepala wheel karo Cutting Edges lan Diganti untu

    Kepala roda RELONG minangka alat sing efisien banget kanggo ngeruk macem-macem bahan.Properti pemotongan sing apik, output pengerukan sing tetep ing loro arah ayunan, lan ora ana blokir sing meh lengkap njamin produksi sing dhuwur.Kapadhetan campuran sing paling optimal, tumpahan sing sithik lan sensitivitas sing sithik kanggo lebu kayata watu lan stump wit menehi kontribusi kanggo efisiensi.Roda pengerukan bisa uga katon minangka alat sing paling diuji lan dikembangake saka jinise, lan sing paling apik kanggo nyukupi panjaluk industri pertambangan lan pertambangan aluvial sing saya tambah akeh.