9019d509ecdcfd72cf74800e4e650a6

produk

  • Floater Fleksibilitas sing Apik kanggo Pengerukan

    Floater Fleksibilitas sing Apik kanggo Pengerukan

    definisi

    Kita minangka produsen Dredge Floaters digawe saka poliethelin kapadhetan tengah kanthi kateguhan sing apik liwat proses produksi sing maju.Saben produk diprodhuksi tanpa lapisan welding lan babar blas terlampir, kang nduweni fitur saka anti-corosion, anti-tuwa, resistance kanggo impact lan kejut, ora bocor.Sisih njero diisi poliuretan kanthi kekuatan dhuwur.Wis struktur cukup lan kinerja banget.

  • Teknologi lan peralatan canggih kanggo nggawe selang pengerukan ngambang sing paling apik

    Teknologi lan peralatan canggih kanggo nggawe selang pengerukan ngambang sing paling apik

    Selang pengerukan ngambang kita dimaksudake kanggo port lan dermaga mbuwang banyu segara, celah, pasir lan aplikasi pengerukan liyane.Biasane digunakake ing bagean saka proses konstruksi dermaga lan pelabuhan.

  • Pipa HDPE kanthi bobot entheng lan gampang dipasang

    Pipa HDPE kanthi bobot entheng lan gampang dipasang

    RELONG Polyethylene dredging pipe (HDPE Pipe) minangka salah sawijining aplikasi paling anyar saka pipa polietilena.Pipa HDPE diprodhuksi lan dilas nganggo rong adaptor flange HDPE lan rong flang baja, sing uga disebut "pipa flanged HDPE", saka rong pipa bisa disambungake kanthi gampang kanthi flanges.Pipa pengerukan poliethelin ngasilake kanthi standar pipa poliethelin lan loro pipa kasebut duwe kepala flange.Flange poliethelin diwenehake kanggo pengerukan, duwe bagean salib sing nyepetake lan aliran cairan lancar lan nyuda tekanan ing pompa.
    Pipa polietilena (Pipa HDPE), amarga kaluwihan lan resistensi mekanik lan kimia sing dhuwur minangka pilihan sing paling apik kanggo sistem transfer cairan ing proyek pengerukan.

  • Selang Karet Dredge kanthi Konstruksi Tahan Wear

    Selang Karet Dredge kanthi Konstruksi Tahan Wear

    RELONG's Dredging Rubber Hose fitur "disesuaikan" heavy-duty, konstruksi tahan nyandhang nggunakake bahan finest saka karet alam lan sintetis lan kain.Lan insinyur lan pabrik perakitan selang lengkap saka formulasi kabeh senyawa karet kanggo vulkanisir selang rampung.Iki minangka jaminan manawa kabeh bahan mentah sing digunakake ing produksi kompatibel karo siji liyane lan paling cocog kanggo panggunaan selang.