9019d509ecdcfd72cf74800e4e650a6

produk

  • Relong Hydarulic slurry pump dredge karo agitors

    Relong Hydarulic slurry pump dredge karo agitors

    pump wedhi hydraulic wis diinstal ing lengen excavator dening excavator hydraulic sistem mimpin dening lendhut anyar lan pump wedhi, miturut diameteripun ekspor dipérang dadi 12, 10, 8, 6, 4 inci lan seri utama specifications.

     

  • RLSSP150 Power Hydraulic Power Hydraulic Submersible Slurry Pump

    RLSSP150 Power Hydraulic Power Hydraulic Submersible Slurry Pump

    Pompa dredge Hydraulic Relong utamane digunakake minangka lampiran excavator sing njupuk ember nalika akeh banyu, lan lendhut lan ora cocog kanggo digali.Iku mimpin dening sistem hydraulic excavator utawa stasiun hydraulic kapisah kanggo pump wedhi, endhot mortir, etc. Iku dilengkapi 2 utawa 3 agitator cutters kang nyampur lendhut utawa wedhi prakara kanggo nyedhot.

    Outlet banyu (mm): 150

    Aliran (m3 / h): 200

    Kepala (m):30

    Graininess (mm): 30

  • RLSSP200 High Performance Hydraulic mimpin Pompa Submersible kanggo Sandy Water

    RLSSP200 High Performance Hydraulic mimpin Pompa Submersible kanggo Sandy Water

    Pompa submersible hidrolik RELONG kanthi agitator minangka unit pompa submersible submersible modular sing efisien lan modular.

    Pompa dredge hidrolik utamane digunakake minangka aksesori excavator nalika akeh banyu lan lendhut lan ora cocok kanggo penggalian.Iki mimpin dening sistem hydraulic excavator utawa stasiun hydraulic kapisah kanggo pump wedhi, mortir endhot, etc.

    Outlet banyu (mm): 200

    Aliran (m3 / h): 400

    Kepala (m): 40

    Graininess (mm): 45

  • RLSSP300 Professional Hydraulic Submersible Sand Pump kanggo Excavator

    RLSSP300 Professional Hydraulic Submersible Sand Pump kanggo Excavator

    RELONG hydraulic drive submersible slurry pump minangka unit pompa submersible submersible modular sing efisien lan modular.Utamane digunakake minangka lampiran dredge excavator, sing dirancang kanggo ngompa wedhi, kerikil, lan watu utamane ing industri pertambangan lan pengerukan.

    Didhukung dening excavator utawa unit daya hidrolik lan biasane dilengkapi 2 utawa 3 pemotong agitator kanggo nyampur bahan endapan kanggo nyedhot.

    Outlet banyu (mm): 300

    Aliran (m3 / h): 800

    Kepala (m):22

    Graininess (mm): 50