9019d509ecdcfd72cf74800e4e650a6

produk

  • Relong Truck knuckle boom crane

    Relong Truck knuckle boom crane

    Relong Truck knuckle boom crane (uga dikenal minangka crane articulating) minangka piranti abot sing dirancang kanggo ngangkat beban, nangani lan ngirim materi lan nindakake karya ing pucuk boom liwat macem-macem lampiran.Kren iki digawe kanthi entheng lan bisa maneuver kanggo muatan maksimal nalika kerja ing papan sing sempit.

  • 2 Ton Hydraulic Lurus Teleskopik Boom Truck dipasang Crane

    2 Ton Hydraulic Lurus Teleskopik Boom Truck dipasang Crane

    Kapasitas Angkat Maks 2100 Kg

    Max Lifting Wayahe 4,8 ton.m

    Rekomendasi Daya 8 KW

    Aliran Sistem Hidrolik 20 L/Min

    Tekanan Sistem Hidrolik 16 MPa

    Kapasitas Tangki Minyak 35 L

    Bobot Dhewe 620 Kg

    Sudut Rotasi 360°

    Kren sing dipasang ing truk teleskopik, uga dikenal minangka truk boom, digunakake kanggo ngangkat bahan kanthi nggunakake winch hidrolik lan kanthi ngunggahake lan ngedhunake boom.Operasi cukup prasaja: muter, ngluwihi, lan mundhakaken lan mudhun yen perlu.

  • Stasiun Pompa Booster Relong

    Stasiun Pompa Booster Relong

    Stasiun pompa booster gabung karo dredger( trailing suction hopper dredger lan cutter suction dredgers), nyedhiyakake daya tambahan kanggo sistem pompa discharge dredgers kasebut.

  • Pompa slurry kanthi kinerja tahan nyandhang kanggo kapal keruk

    Pompa slurry kanthi kinerja tahan nyandhang kanggo kapal keruk

    Pompa dredge RLSDP minangka jinis pompa sludge anyar sing diteliti & diprodhuksi dening perusahaan kita adhedhasar Pompa Kerikil Internasional (Warman), ngarahake kali lan segara ora bisa didandani.Pompa dredge RLDSP minangka pompa sentrifugal horisontal cantilever siji-tataran kanthi kaluwihan bobot entheng, tahan nyandhang, kinerja pengerukan super, cocog banget kanggo dredge ing kabeh konstruksi, mupangat ekonomi sing akeh, lan liya-liyane. syarat pengerukan menyang pompa pengerukan.Pompa dredge RLDSP nggunakake struktur pembongkaran ngarep supaya gampang disassembly lan pangopènan.Uga dilengkapi alat disassembly khusus kanggo saben bagean sing beda miturut fitur saben bagean.Utas quadruple trapezoidal standar diadopsi kanggo nyambungake impeller lan poros, sing ora mung ngirim torsi sing kuwat nanging uga gampang disassembly.

  • Pompa Pasir Relong Eletric Submersible

    Pompa Pasir Relong Eletric Submersible

    Efisiensi dhuwur, resistensi nyandhang sing kuat, campuran dhewe, model lengkap, yaiku lendhut pompa sing cocog, mbusak silt, panyerepan pasir, peralatan pulp slag.

    Miturut diameteripun ekspor punika 2, 3, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16 inci lan seri utama saka macem-macem specifications, daya: 3KW-315KW, uga bisa selaras miturut syarat nyata pelanggan!

    Bahan bagean aliran pompa: konfigurasi normal paduan tahan krom dhuwur.

    Liyane kayata paduan tahan nyandhang biasa, wesi tuang biasa, baja tuang, baja tahan karat 304, 316 lan 316L, baja tahan karat duplex, lan sapiturute, bisa disesuaikan miturut kahanan kerja lan syarat pelanggan sing beda.

  • Hydraulic Marine Crane

    Hydraulic Marine Crane

    Panggunaan kapal lan pantai lan kapal lan kapal antarane operasi loading lan unloading, ing nggunakake proses bobot peralatan dhewe relatif entheng, lan manggoni area kurang, peralatan ing proses operasi. panggunaan efisiensi dhuwur banget, ing proses operasi, operasi peralatan luwih fleksibel lan operasi peralatan nalika kinerja stabilitas apik.

    Umume, aplikasi crane lepas pantai sing luwih akeh yaiku nggunakake operasi transportasi laut, utamane kanggo operasi barang-barang kapal lan operasi banyu menyang banyu, uga pemulihan lan operasi liyane sing luwih penting, nyatane, crane lepas pantai ing kapal. operasi saka operasi tanah syarat luwih kenceng, kang amarga segara ora mung kanggo nransfer barang, nanging uga miturut sawetara kinerja khusus kanggo sway kapal kanggo kontrol.

     

  • Relong Hydarulic slurry dredge pump karo agitors

    Relong Hydarulic slurry dredge pump karo agitors

    pump wedhi hydraulic wis diinstal ing lengen excavator dening sistem hydraulic excavator mimpin dening lendhut anyar lan pump wedhi, miturut diameteripun ekspor dipérang dadi 12, 10, 8, 6, 4 inci lan seri utama specifications liyane.

     

  • Pompa lumpur pasir submersible lumpur hidrolik kanthi kepala pemotong

    Pompa lumpur pasir submersible lumpur hidrolik kanthi kepala pemotong

    Utamane digunakake minangka lampiran excavator njupuk ember nalika ana akeh banget banyu, lendhut lan ora cocok kanggo ngeduk.Iki didorong dening sistem hidrolik excavator utawa stasiun hidrolik sing kapisah kanggo ngompa pasir, mortir sludge, lsp.

  • Wear-tahan Cutter untu kanggo Cutter Kepala

    Wear-tahan Cutter untu kanggo Cutter Kepala

    RELONG terus nambah lan ngembangake sistem waos paling anyar.Iki nyedhiyakake macem-macem sistem waos kanggo aplikasi apa wae ing pengerukan.Apa iku kanggo sirah cutter, nglereni wheel, sirah seret utawa kanggo wedhi, lempung utawa rock, kita duwe solusi kanggo sembarang ukuran dredger.Kabeh sistem waos dirancang khusus kanggo pengerukan.

  • Floater Fleksibilitas sing Apik kanggo Pengerukan

    Floater Fleksibilitas sing Apik kanggo Pengerukan

    definisi

    Kita minangka produsen Dredge Floaters digawe saka poliethelin kapadhetan tengah kanthi kateguhan sing apik liwat proses produksi sing maju.Saben produk diprodhuksi tanpa lapisan welding lan babar blas terlampir, kang nduweni fitur saka anti-corosion, anti-tuwa, resistance kanggo impact lan kejut, ora bocor.Sisih njero diisi poliuretan kanthi kekuatan dhuwur.Wis struktur cukup lan kinerja banget.

  • Sistem Kontrol Pemotong Otomatis kanggo Kepala Pemotong lan Dredger Roda Pemotong

    Sistem Kontrol Pemotong Otomatis kanggo Kepala Pemotong lan Dredger Roda Pemotong

    Kapal pengerukan dirancang kanggo kegiatan penggalian.Iki biasane ditindakake ing jero banyu, ing wilayah sing cethek utawa banyu tawar, kanthi tujuan kanggo nglumpukake sedimen ing ngisor lan dibuwang ing lokasi sing beda, biasane supaya saluran banyu bisa dilayari.kanggo ekstensi port, utawa kanggo reklamasi tanah.

  • Gearbox Dirancang kanggo Beban Dhuwur kanggo Dredging

    Gearbox Dirancang kanggo Beban Dhuwur kanggo Dredging

    Kothak gear Dredger dirancang kanggo kahanan sing angel lan umur dawa.Kotak gear dredger kita dioperasikake ing kapal keruk ukuran cilik utawa agêng sing cocog kanggo pangopènan pangopènan utawa kapal pengerukan ukuran gedhe sing paling cocog kanggo reklamasi tanah lan karya pangopènan pasir lan kerikil sing luwih gedhe uga jinis kapal liyane kayata kapal keruk nyedhot pemotong.
    Unit gear generator pompa diprodhuksi miturut spesifikasi pelanggan lan nawakake rasio transmisi sing digawe khusus lan konsep multi-tataran.Portofolio produk kita kalebu unit gear kanggo pompa jet, pompa dredge, generator, pemotong lan winch.Unit gear dirancang kanggo spesifikasi pelanggan lan standar safety ing omah RELONG.