9019d509ecdcfd72cf74800e4e650a6

produk

  • Stasiun Pompa Booster Relong

    Stasiun Pompa Booster Relong

    Stasiun pompa booster gabung karo dredger( trailing suction hopper dredgers lan cutter suction dredgers), nyedhiyakake daya tambahan kanggo sistem pompa discharge dredgers kasebut.

  • Pompa slurry kanthi kinerja tahan nyandhang kanggo kapal keruk

    Pompa slurry kanthi kinerja tahan nyandhang kanggo kapal keruk

    Pompa dredge RLSDP minangka jinis pompa sludge anyar sing diteliti & diprodhuksi dening perusahaan kita adhedhasar Pompa Kerikil Internasional (Warman), ngarahake kali lan segara ora bisa didandani.Pompa dredge RLDSP minangka pompa sentrifugal horisontal cantilever siji-tataran kanthi kaluwihan bobot entheng, tahan nyandhang sing apik, kinerja pengerukan super, cocog banget kanggo dredge ing kabeh konstruksi, keuntungan ekonomi sing akeh, lsp. syarat pengerukan menyang pompa pengerukan.Pompa dredge RLDSP nggunakake struktur pembongkaran ngarep supaya gampang dibongkar lan dirawat.Uga dilengkapi alat disassembly khusus kanggo saben bagean sing beda miturut fitur saben bagean.Utas quadruple trapezoidal standar diadopsi kanggo nyambungake impeller lan poros, sing ora mung ngirim torsi sing kuwat nanging uga gampang disassembly.

  • Heavy Duty Industrial Dredging Mineral Centrifugal Slurry Pump

    Heavy Duty Industrial Dredging Mineral Centrifugal Slurry Pump

    Slurry Pump digawe kanggo aplikasi sing nganggo dhuwur lan abot.Pompa slurry lan bagean panggantos digunakake ing industri ing saindenging jagad kayata pertambangan, pangolahan mineral, pembangkit listrik, pangolahan agregat, utawa jinis sistem pompa slurry.Utamane kanggo nangani aplikasi sing paling angel lan paling abrasif.

  • RLSSP200 High Performance Hydraulic mimpin Pompa Submersible kanggo Sandy Water

    RLSSP200 High Performance Hydraulic mimpin Pompa Submersible kanggo Sandy Water

    Pompa submersible hidrolik RELONG kanthi agitator minangka unit pompa submersible submersible modular sing efisien lan modular.

    Pompa dredge hidrolik utamane digunakake minangka aksesori excavator nalika akeh banyu lan lendhut lan ora cocok kanggo penggalian.Iki mimpin dening sistem hydraulic excavator utawa stasiun hydraulic kapisah kanggo pump wedhi, mortir endhot, etc.

    Outlet banyu (mm): 200

    Aliran (m3 / h): 400

    Kepala (m): 40

    Graininess (mm): 45