9019d509ecdcfd72cf74800e4e650a6

produk

  • Kepala wheel karo Cutting Edges lan Diganti untu

    Kepala wheel karo Cutting Edges lan Diganti untu

    Kepala roda RELONG minangka alat sing efisien banget kanggo ngeruk macem-macem bahan.Properti pemotongan sing apik, output pengerukan sing tetep ing loro arah ayunan, lan ora ana blokir sing meh lengkap njamin produksi sing dhuwur.Kapadhetan campuran sing paling optimal, tumpahan sing sithik lan sensitivitas sing sithik kanggo lebu kayata watu lan stump wit menehi kontribusi kanggo efisiensi.Roda pengerukan bisa uga katon minangka alat sing paling diuji lan dikembangake saka jinise, lan sing paling apik kanggo nyukupi panjaluk industri pertambangan lan pertambangan aluvial sing saya tambah akeh.