9019d509ecdcfd72cf74800e4e650a6

produk

  • Relong Teleskopik Deck Crane

    Relong Teleskopik Deck Crane

    Relong Telescopic Boom Flange Crane nawakake kekuwatan, jangkauan, lan ketangkasan kanggo aplikasi laut lan Darat.

    Dirancang kanggo kekuatan lan stabilitas lan biasane digunakake kanggo ngangkat beban abot vertikal.

    Fitur sing paling penting kalebu: Tekan boom sing luwih dawa kanthi ketangkasan kanggo penanganan materi sing akurat, aman, lan efisien.

    Kanthi winch sing dipasang kanthi permanen ing crane lan disiapake kanggo ngangkat langsung, dene crane artikulasi utamane nggunakake pancing ing pucuk boom kanggo ngangkat beban.

  • 5 Ton Hydraulic Marine Deck Crane

    5 Ton Hydraulic Marine Deck Crane

    Kapasitas Angkat Maks    5000 Kg

    Momen Angkat Maks    12.5 ton.m

    Nyaranake Power    18KW

    Aliran Sistem Hidrolik 32L/Min

    Tekanan Sistem Hidrolik 20MPa

    Kapasitas Tangki Minyak 100L

    Bobot Dhewe 2100Kg

    Sudut Rotasi 360°

  • Hydraulic Marine Crane

    Hydraulic Marine Crane

    Panggunaan kapal lan pantai lan kapal lan kapal antarane operasi loading lan unloading, ing nggunakake proses bobot peralatan dhewe relatif entheng, lan manggoni area kurang, peralatan ing proses operasi. panggunaan efisiensi dhuwur banget, ing proses operasi, operasi peralatan luwih fleksibel lan operasi peralatan nalika kinerja stabilitas apik.

    Umumé, aplikasi crane lepas pantai sing luwih akeh yaiku nggunakake operasi transportasi laut, utamane kanggo operasi barang-barang kapal lan operasi banyu menyang banyu, uga pemulihan lan operasi liyane sing luwih penting, nyatane, crane lepas pantai ing kapal. operasi saka operasi tanah syarat luwih kenceng, kang amarga segara ora mung kanggo nransfer barang, nanging uga miturut sawetara kinerja khusus kanggo sway kapal kanggo kontrol.