9019d509ecdcfd72cf74800e4e650a6

warta

Nalika milih winch hidrolik utawa listrik laut sing paling cocok, ana sawetara faktor sing kudu ditimbang, utamane ukuran kapal, pamindahan, efisiensi energi lan faktor liyane.

Winch sing paling umum digunakake yaiku winch listrik utawa hidrolik.

Efisiensi energi penting banget nalika milih winch kanggo aplikasi laut.Winch listrik nggunakake listrik langsung saka set generator.Ing tangan liyane, winches hydraulic nggunakake daya adi kanggo bisa, kang nggunakke sistem hydraulic lan pump motor hydraulic antarane pesawat generator lan winch.Nanging, amarga sistem konversi daya iki, kinerja winch hidrolik mbutuhake 20-30% listrik.Winch daya hidrolik minangka winch paling apik kanggo kapal kanthi set generator kanthi beban crane sing cukup gedhe.Winch hidrolik nduweni kemampuan kanggo nindakake beban sing abot banget.

relong winches

Kanggo winch ing kapal, ukuran kapal bakal mbantu nemtokake jinis winch.Amarga ukuran peralatan sistem hidrolik, winch hidrolik minangka pilihan sing luwih apik kanggo kapal sing kudu mindhah kargo sing abot banget.

Sampeyan uga kudu nimbang nginstal winches hydraulic lan sistem related.Sawetara peralatan lan sistem sing kudu diinstal kalebu pipa, komponen hidrolik, aksesoris, lan peralatan tambahan liyane.

 

Kauntungan saka winch hidrolik yaiku bisa tahan suwe amarga awet banget.Kanthi pangopènan lan pangopènan sing tepat, kayata ngganti bagean sing wis rusak, winch hidrolik bakal nyedhiyakake wektu sing suwe.

Nduwe kemampuan kanggo nangani beban sing abot, utamane kanggo winch listrik.Anggere mesin mlaku, dheweke bakal terus kerja.

Biasane nyaranake nggunakake winch listrik kanggo proyek cilik amarga ora bisa digunakake tanpa sumber daya.Kanggo winches hidrolik, anggere mesin bisa digunakake, bisa digunakake kanggo dangu.Utamane sajrone peluncuran kapal lan proyek upgrade kapal, nalika kahanan pasang surut duweni peran ing operasi proyek, winch bisa uga kudu ditindakake kanthi konsisten sajrone wektu sing luwih suwe.Ing kasus iki, kapal abot biasane nyangkut winch daya hidrolik.


Wektu kirim: Dec-20-2021