warta_bg21

warta

  • Winch apa - Hidrolik utawa Listrik?

    Winch listrik lan hidrolik minangka peralatan winch sing kuat sing ditemokake ing konstruksi, pertambangan lan laut.Saben wong duwe kaluwihan lan cacat tartamtu.Nalika milih antarane rong jinis winch iki, nimbang bedane, sing bisa dadi ...
    Waca liyane
  • Jinis Pompa Lan Prinsip Kerjane

    Jinis Pompa Lan Prinsip Kerjane

    Umume klasifikasi Pumps ditindakake adhedhasar konfigurasi mekanik lan prinsip kerjane.Klasifikasi pompa utamane dipérang dadi rong kategori utama: .) 1.) Pompa dinamis / Pompa kinetik Pompa dinamis menehi kecepatan lan tekanan marang cairan nalika m...
    Waca liyane
  • Nggawe pilihan antarane winches elektrik lan winches hydraulic

    Nggawe pilihan antarane winches elektrik lan winches hydraulic

    Nalika milih winch hidrolik utawa listrik laut sing paling cocok, ana sawetara faktor sing kudu ditimbang, utamane ukuran kapal, pamindahan, efisiensi energi lan faktor liyane.Winch sing paling umum digunakake yaiku winch listrik utawa hidrolik.Efisiensi energi yaiku ...
    Waca liyane
  • Apa sing kudu dipilih - ngambang dhewe utawa pipa nganggo floaters?

    Apa sing kudu dipilih - ngambang dhewe utawa pipa nganggo floaters?

    Teknologi canggih wis diajukake ing sistem pipa pengerukan-Pipa ngambang dhewe wis akeh digunakake.Muga-muga pelanggan duwe pitakon babagan carane nggawe keputusan, mula kita nggawe analisa.1. Bahan Bahan piprline normal yaiku pipa HDPE (Dhuwur Den...
    Waca liyane
  • Dredger Gearbox-Kanggo Unit Gear pump saka 500 - 15.000 kW

    Dredger Gearbox-Kanggo Unit Gear pump saka 500 - 15.000 kW

    Kothak gear Relong Dredger dirancang kanggo kahanan sing angel lan umur dawa.Kothak gear dredger kita dioperasikake ing kapal keruk ukuran cilik utawa agêng sing cocog kanggo pengerukan pangopènan utawa kapal pengerukan ukuran gedhe sing paling cocog kanggo reklamasi tanah lan pasir lan kerikil sing luwih gedhe.
    Waca liyane
  • Ngluwihi Maksimum Discharge Jarak-Stasiun Pompa Booster Relong

    Ngluwihi Maksimum Discharge Jarak-Stasiun Pompa Booster Relong

    Stasiun booster digunakake minangka pompa pasir tambahan ing pipa discharge dawa.Saben campuran sing dikeruk - apa slurry saka lempung, pasir utawa kerikil - nduweni kecepatan kritis dhewe.Stasiun pompa pasir tambahan ing garis discharge njamin aliran campuran bakal tetep ...
    Waca liyane
  • Peralatan Relong Dredge- Kepala pemotong (18")

    Peralatan Relong Dredge- Kepala pemotong (18")

    Relong wis ngembangake kepala pemotong sajrone pirang-pirang dekade adhedhasar pengalaman praktis karo macem-macem jinis lemah lan kapal pengerukan. Teknologi pemotong modern perusahaan didorong dening kawruh dhasar babagan penggalian, nggawe slurry lan tahan nyandhang, asisten ...
    Waca liyane
  • Pipa pengerukan & ngambang

    Pipa pengerukan & ngambang

    Relong Floats dirancang kanggo ditrapake ing HDPE utawa pipa baja.Pelampung pengerukan kasebut dumadi saka rong bagian sing digawe ing polietilen polietilen linier linier sing stabil UV.Polyethylene sing digunakake ing proses manufaktur bisa didaur ulang (Eco-Friendly), iku '...
    Waca liyane
  • Nggawa sampeyan menyang pabrikan dredger profesional–Relong

    Nggawa sampeyan menyang pabrikan dredger profesional–Relong

    Relong nyedhiyakake layanan khusus siji-mandeg miturut kahanan situs pengerukan sing beda-beda saben pelanggan.Desain profesional, karya welding internasional, layanan profesional ing situs, lan layanan sawise-sales minangka basis kanggo kualitas dhuwur lan ...
    Waca liyane
  • Range lengkap pompa

    Range lengkap pompa

    Range lengkap pompa Relong Technology Co., Ltd njaga standar sing dhuwur kanggo pompa pasir lan kerikil.Kita duwe pengalaman sing akeh digunakake ing situs kasebut saben dina.Pompa tekanan medium lan tekanan rendah, cilik lan ...
    Waca liyane
  • Relong CSD SUHAIJIAN 17 siap menyang Kali Haihe

    Relong CSD SUHAIJIAN 17 siap menyang Kali Haihe

    Relong CSD SUHAIJIAN 17 siyap kanggo Kali Haihe Dibangun kanggo kontraktor pemerintah China Jiangsu Haijian, kapal keruk suction cutter (CSD) SUHAIJIAN 17 saka seri Relong CSD550 bakal miwiti karya pengerukan ing Hai...
    Waca liyane
  • Relong ngirimake CSD listrik menyang Eropa

    Relong ngirimake CSD listrik menyang Eropa

    Relong ngirimake CSD listrik menyang Eropa Teknologi Relong wis kasil ngirimake siji set lengkap listrik 14/12 "cutter suction dredger (CSD300E) menyang kontraktor saka Uni Eropa.Miturut Relong, CSD wis dadi bintang ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2