9019d509ecdcfd72cf74800e4e650a6

produk

  • Relong Truck knuckle boom crane

    Relong Truck knuckle boom crane

    Relong Truck knuckle boom crane (uga dikenal minangka crane articulating) minangka piranti abot sing dirancang kanggo ngangkat beban, nangani lan ngirim materi lan nindakake karya ing pucuk boom liwat macem-macem lampiran.Kren iki digawe kanthi bobot entheng lan bisa maneuver kanggo muatan maksimal nalika kerja ing papan sing sempit.

  • 3.2 Ton Hydraulic articulated Knuckle Boom Truck dipasang Crane

    3.2 Ton Hydraulic articulated Knuckle Boom Truck dipasang Crane

    Kapasitas Angkat Maks 3200 Kg

    Max Lifting Wayahe 6,8 ton.m

    Rekomendasi Daya 14 KW

    Aliran Sistem Hidrolik 25 L/Min

    Tekanan Sistem Hidrolik 25 MPa

    Kapasitas Tangki Minyak 60 L

    Bobot Dhewe 1150 Kg

    Sudut Rotasi 400°

    8-sisi boom Ngilangi bobot awak saka boom, nambah kaku boom, lan nambah kinerja nuntun teleskop ing wektu sing padha, kanthi struktur sing apik lan kinerja sing stabil.

  • 4 Ton Hydraulic Articulated Knuckle Boom Truck Mounted Crane

    4 Ton Hydraulic Articulated Knuckle Boom Truck Mounted Crane

    Kapasitas Angkat Maks 4000 Kg

    Max Lifting Wayahe 8,4 ton.m

    Rekomendasi Daya 14 KW

    Aliran Sistem Hidrolik 25 L/Min

    Tekanan Sistem Hidrolik 26 MPa

    Kapasitas Tangki Minyak 60 L

    Bobot Dhewe 1250 Kg

    Sudut Rotasi 400°

    Chain narik kunci Kekuwatan dhuwur, rigidity apik, ora gampang deformasi, ora gampang deflect, ora mlumpat alur, awet lan urip dhuwur.Radiator sing dilengkapi standar nggawe sistem hidraulik lan nyegah crane ora bisa digunakake alon-alon lan bagean hidrolik bocor amarga suhu minyak hidrolik sing dhuwur.

  • 6.3 Ton Hydraulic articulated Knuckle Boom Truck dipasang Crane

    6.3 Ton Hydraulic articulated Knuckle Boom Truck dipasang Crane

    Kapasitas Angkat Maks 6300 Kg

    Max Lifting Wayahe 13 ton.m

    Rekomendasi Daya 22 KW

    Aliran Sistem Hidrolik 35 L/Min

    Tekanan Sistem Hidrolik 28 MPa

    Kapasitas Tangki Minyak 100 L

    Bobot Dhewe 2050 Kg

    Sudut Rotasi 400°

    Kauntungan paling gedhe saka crane iki yaiku pendhudhukan spasi cilik kanthi efisiensi dhuwur yaiku unit daya hidrolik, kabeh aksi kerja didorong dening hidrolik. lan / utawa motor listrik mandheg