9019d509ecdcfd72cf74800e4e650a6

produk

  • RLSJ Hydraulic winch kanggo Marine Industry

    RLSJ Hydraulic winch kanggo Marine Industry

    RELONG nyedhiyakake layanan khusus siji-mandeg miturut kondisi situs pengerukan sing beda-beda saben klien.Desain profesional, welders internasional karya welding, layanan lapangan profesional lan layanan sawise-sale minangka pondasi saka peralatan account RELONG kualitas dhuwur lan reputasi dhuwur.Kita nggunakake teknologi paling anyar ing desain, simulasi lan manufaktur kanggo terus ngembangake peralatan pengerukan standar.Kanthi cara iki, kita nggawe manawa iku minangka efisien, biaya-efektif lan ramah lingkungan sabisa.

    Dredge winches nyedhiyakake daya lan kontrol sing dibutuhake kanggo nangani beban sing bisa dipercaya.Saka posisi tongkang kanggo narik mobil rel, posisi mbukak-metu chutes kanggo hoisting peralatan, winches kita digunakake ing kabeh wilayah saka segara lan penanganan akeh.Winch iki uga bisa dirancang kanggo ngunggahake lan ngedhunake trotoar ing kapal lan rig minyak lepas pantai.

  • Winch Hidrolik RLSLJ Kanthi Kopling Dibangun kanggo Industri Laut

    Winch Hidrolik RLSLJ Kanthi Kopling Dibangun kanggo Industri Laut

    RLSLJ Hydraulic Winch Kanthi Dibangun Ing Kopling

    Winch hidrolik RLSLJ kasusun saka distributor lenga, motor hidrolik XHS / XHM, rem Z, reduksi C, reel lan ngadeg, distributor lenga kalebu katup keseimbangan siji arah, rem lan katup anter jemput tekanan tinggi.RLSLJ winch wis klompok tutup dhewe, supaya sistem hydraulic luwih prasaja lan nambah stabilitas piranti transmisi.Klompok tutup hidrolik winch RLSLJ ngatasi masalah kedher pancing kosong lan tiba maneh nalika angkat.Dadi winch RLSLJ bisa ngangkat lan nyelehake kanthi stabil.Nalika miwiti lan digunakake, XHSLJ winch punika efficiency dhuwur.Konsumsi energi sing sithik, swara sing sithik lan bentuk sing apik.Aplikasi RLSLJ hydraulic winch bisa digunakake ing aplikasi ing ngisor iki: Traksi peralatan gravitasi crushing, Pedrail crane, Automobile crane, Pipe mesin hoist, Grab ember, Drilling mesin karo fungsi crushing.

  • RLTJ Shell Rotating Winch kanggo Industri Marine

    RLTJ Shell Rotating Winch kanggo Industri Marine

    RLTJ Shell Rotating Winch

    RLTJ Shell Rotating Winch- winch hidrolik didorong dening seri piranti transmisi hidrolik RLT.Transmisi hidrolik seri RLT ditondoi kanthi efisiensi dhuwur lan operasi sing bisa dipercaya, lan output kasebut minangka cangkang puteran.

    Winch cocok kanggo kren sepur, mesin dek kapal, dermaga lan kren wadhah, sing bisa langsung dipasang ing reel supaya bisa ngirit papan amarga struktur kompak, saliyane, desain kasebut uga gampang dipasang.