9019d509ecdcfd72cf74800e4e650a6

produk

  • 3.2 Ton Hydraulic Marine Flange Deck Crane

    3.2 Ton Hydraulic Marine Flange Deck Crane

    Kapasitas Angkat Maks 3200 Kg

    Max Lifting Wayahe 6,8 ton.m

    Rekomendasi Daya 15 KW

    Aliran Sistem Hidrolik 25 L/Min

    Tekanan Sistem Hidrolik 25 MPa

    Kapasitas Tangki Minyak 60 L

    Bobot Dhewe 1050 Kg

    Sudut Rotasi 360°

    Crane hidraulik laut dipasang ing dek kapal, saéngga kanggo karakteristik operasi laut crane laut, permukaan crane kita kabeh nyemprotake primer sing sugih epoksi;lan nggunakake desain mekanisme tertutup, supaya banyu laut menyang karat internal crane, lan kanthi mangkono nambah urip layanan crane.

  • 4 Ton Hydraulic Marine Flange Deck Crane

    4 Ton Hydraulic Marine Flange Deck Crane

    Kapasitas Angkat Maks 4000 Kg

    Max Lifting Wayahe 8,4 ton.m

    Rekomendasi Daya 15 KW

    Aliran Sistem Hidrolik 25 L/Min

    Tekanan Sistem Hidrolik 26 MPa

    Kapasitas Tangki Minyak 60 L

    Bobot Dhewe 1250 Kg

    Sudut Rotasi 360°

    Ngadopsi cara sambungan flange kanggo instalasi pangguna-loropaken.

    Bagean boom heksagonal, wangun struktural apik, piring baja kekuatan dhuwur, kinerja alignment apik, kapasitas ngangkat kuwat.

    Kanggo kabutuhan pelanggan, desain profesional, kinerja teknis sing luwih dhuwur.

  • Hydraulic Offshore Marine Crane

    Hydraulic Offshore Marine Crane

    Umumé, aplikasi crane lepas pantai sing luwih akeh yaiku nggunakake operasi transportasi laut, utamane kanggo operasi barang-barang kapal lan operasi banyu menyang banyu, uga pemulihan lan operasi liyane sing luwih penting, nyatane, crane lepas pantai ing kapal. operasi saka operasi tanah syarat luwih kenceng, kang amarga segara ora mung kanggo nransfer barang, nanging uga miturut sawetara kinerja khusus kanggo sway kapal kanggo kontrol.

    Crane laut ing organisasi ngangkat minangka komponen sing penting banget, amarga crane laut minangka mesin konstruksi industri lapangan, lan lingkungan operasi laut korosif, sing mbutuhake kita nindakake pakaryan sing apik kanggo pangopènan crane, utamane pangopènan organisasi angkat, pangopènan pisanan ngerti carane organisasi ngangkat disassembled lan diinstal.

     

  • Hydraulic Marine Deck Crane

    Hydraulic Marine Deck Crane

    Crane kapal yaiku piranti lan mesin kanggo mbukak lan mbongkar barang sing diwenehake dening kapal, utamane piranti boom, crane dek lan mesin bongkar muat liyane.

    Ana rong cara kanggo mbukak lan mbongkar barang kanthi piranti boom, yaiku operasi single-rod lan double-rod operation.Operasi single-rod nggunakake boom kanggo mbukak lan mbongkar barang, boom sawise ngangkat barang, narik tali supaya barang karo boom ayunan outboard utawa kargo netes, banjur nyelehake barang, banjur nguripake boom. bali menyang posisi asli, supaya operasi round-trip.Loading lan unloading saben wektu kanggo nggunakake boom swing tali, supaya kurang daya, kakiyatan pegawe.Operasi rod pindho karo loro booms, siji diselehake liwat lawang ngisor kargo, outboard liyane, loro booms karo tali tetep ing posisi operasi tartamtu.Tali angkat saka rong boom disambungake menyang pancing sing padha.Mung kudu nampa lan sijine loro kabel wiwitan mungguh, sampeyan bisa mbongkar barang saka kapal menyang dermaga, utawa mbok menawa mbukak barang saka dermaga kanggo kapal.Daya loading lan unloading saka operasi rod pindho luwih dhuwur tinimbang operasi rod tunggal, lan intensitas tenaga kerja uga luwih entheng.

  • Relong Marine Deck Crane

    Relong Marine Deck Crane

    Mekanisme ngangkat crane laut minangka komponen sing penting banget, amarga crane laut minangka mesin konstruksi industri ruangan, lan lingkungan operasi laut korosif, sing mbutuhake kita nindakake pangopènan crane sing apik, utamane pangopènan mekanisme angkat, pangopènan pisanan yaiku kanggo mangerteni carane mekanisme ngangkat disassembled lan diinstal.

    Ngangkat mekanisme disassembly sadurunge miwiti kanggo mbongkar mekanisme ngangkat, kabeh tali kabel release, lan copot saka reel ngangkat.Nyumerepi spreader sing cocog ing mekanisme angkat;tandha lan mbusak baris hydraulic saka mekanisme hoisting lan motor hydraulic saka mekanisme hoisting.Angkat mekanisme angkat saka dhasar pad lan copot.Cathetan: Sembarang ndandani sing mbutuhake pembongkaran mekanisme angkat hidrolik kudu ditindakake bebarengan karo panggantos gasket lan segel.

    Déwan mekanisme angkat crane laut nggunakake panyebaran sing cocog kanggo ngangkat mekanisme angkat lan pasang ing piring sing dipasang.Gunakake bagean nyambungake kanggo ndandani mekanisme ngangkat ing pigura soyo tambah ing bagean dibutuhake.Priksa reresik antarane pigura soyo tambah lan mekanisme ngangkat nggunakake stopper ing titik sambungan pungkasan.Yen perlu shims bisa ditambahake, pindhah menyang lumahing soyo tambah horisontal kanggo nyambungake garis hydraulic menyang mekanisme ngangkat lan ngangkat motor hydraulic.Elinga yen saben baris kudu disambungake kanthi bener menyang orifice sing cocog (tandha sadurunge disassembly).Copot spreader saka mekanisme hoisting lan maneh Utas tali kabel ing mekanisme hoisting kanggo nyetel akurasi instalasi lan alignment perlu.