FAQ_bg1

Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

A: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita produsen profesional.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: T/T, L/C, Paypal, Serikat Barat

Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?

A: Biasane 20-25days sawise simpenan digawe. Yen sampeyan urgent bisa rembugan.

P: Apa aku bisa duwe Logo dhewe ing produk?

A: Ya, manawa, kita bisa nggawe logo sampeyan dicithak ing produk.

Q: Apa sampeyan bisa nggawe packing kita?

A: Ya, kemasan bisa digawe miturut syarat sampeyan.

P: Endi pelabuhan sing paling cedhak?

A: port Qingdao.

Q: Apa MOQ?

A: Produk beda MOQ beda. Mangga hubungi salesman kita. Yen kita duwe stok, kita bisa nggawe kanggo sampeyan jumlah cilik. Yen sampeyan kudu nggawe customerized, MOQ kudu miturut produksi kita.