9019d509ecdcfd72cf74800e4e650a6

produk

  • Pompa Pasir Relong Eletric Submersible

    Pompa Pasir Relong Eletric Submersible

    Efisiensi dhuwur, resistensi nyandhang sing kuat, campuran dhewe, model lengkap, yaiku lendhut pompa sing cocog, mbusak silt, panyerepan pasir, peralatan pulp slag.

    Miturut diameteripun ekspor punika 2, 3, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16 inci lan seri utama liyane saka macem-macem specifications, daya: 3KW-315KW, uga bisa selaras miturut syarat nyata pelanggan!

    Bahan bagean aliran pompa: konfigurasi normal paduan tahan krom dhuwur.

    Liyane kayata paduan tahan nyandhang biasa, wesi tuang biasa, baja tuang, baja tahan karat 304, 316 lan 316L, baja tahan karat duplex, lan sapiturute, bisa disesuaikan miturut kahanan kerja lan syarat pelanggan sing beda.

  • RLSSP150 High Standard Electric mimpin Submersible Dredge Pump

    RLSSP150 High Standard Electric mimpin Submersible Dredge Pump

    Pompa slurry submersible nempatake motor listrik lan pompa mekanik ing sumbu sing padha lan banjur nyemplungake menyang medium supaya bisa digunakake.

    Pompa slurry submersible relong digawe saka bahan berkualitas tinggi, kanthi resistensi nyandhang sing apik lan saluran aliran gedhe, Cocog kanggo ngirim media kayata sedimen, slurry bijih, slurry batu bara, pasir, kerikil, lendhut, lan media liyane sing ngemot partikel padhet gedhe. .

    Outlet banyu (mm): 150

    Aliran (m3 / h): 150

    Kepala (m): 45

    Daya motor (kW): 55

    Partikel terputus-putus paling gedhe liwat (mm):21

  • RLSSP250 Vertikal Listrik Submersible Slurry Pump karo Agitator

    RLSSP250 Vertikal Listrik Submersible Slurry Pump karo Agitator

    Pompa slurry submersible listrik Relong nduweni karakteristik efisiensi dhuwur, kinerja dhuwur, linuwih banget, biaya operasi lan pangopènan sing luwih murah, lan umur layanan sing luwih dawa.iku produk sulih becik kanggo Pumps slurry tradisional.

    Utamane digunakake kanggo ngresiki lan ngirim cairan slurry saka karya metalurgi, tambang, wesi, lan baja.

    Outlet banyu (mm): 250

    Aliran (m3 / h): 600

    Kepala (m): 15

    Daya motor (kW): 55

    Partikel terputus-putus paling gedhe liwat (mm):46

  • RLSSP300 Pompa Pengerukan Pasir Submersible Listrik Kapasitas Tinggi

    RLSSP300 Pompa Pengerukan Pasir Submersible Listrik Kapasitas Tinggi

    Pompa slurry submersible submersible duwe struktur maju, saluran aliran sing amba, kapasitas discharge sing kuwat, pilihan materi sing apik, lan tahan karat sing kuwat.

    Iku cocok kanggo ngirim Cairan karo sandstone, coal cinder, tailings, lan partikel ngalangi liyane.Utamane digunakake kanggo ngresiki lan ngirim cairan slurry saka metalurgi, tambang, wesi lan baja, pembangkit listrik termal, lan perusahaan liyane, lan minangka produk pengganti sing cocog kanggo pompa slurry tradisional.

    Outlet banyu (mm): 300

    Aliran (m3 / h): 800

    Kepala (m):35

    Daya motor (kW): 132

    Partikel terputus-putus paling gedhe liwat (mm):42

  • RLSSP350 Top Quality Motor Listrik Submersible Dredge Pump karo Cutter Kepala

    RLSSP350 Top Quality Motor Listrik Submersible Dredge Pump karo Cutter Kepala

    Pompa sludge submersible listrik nempatake motor listrik lan pompa mekanik ing sumbu sing padha lan banjur nyilem menyang medium kanggo ngeruk pasir, lendhut, slurry, lan liya-liyane.

    Tim teknis Relong nggunakake teknologi canggih lan nginstal sakumpulan impeller agitated ing ngisor pompa dredge submersible ing jejere impeller utama.Impeller agitated bisa nglakoake endhepan, kanthi cara iki, pump dredge submersible bisa extract endhepan gampang, supaya karya dredging bisa rampung irit lan sak tenane.Impeller utama, impeller agitated, lan bagean over-flow liyane digawe saka wesi krom, materi kasebut tahan nyandhang lan tahan karat.

    Outlet banyu (mm): 350

    Aliran (m3 / h): 1500

    Kepala (m):35

    Daya motor (kW): 250

    Partikel terputus-putus paling gedhe liwat (mm):50