page_banner1221

Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Relong Technology Co., Ltd. dumunung ing Kutha Qingdao, Provinsi Shandong.Iku perusahaan darmabakti kanggo robot cerdas, desain kapal, peralatan transportasi banyu, kualitas banyu segara lan testing lingkungan ekologis, layanan nylametake;piranti sistem kontrol otomatis industri, radar lan peralatan ndhukung, peralatan komunikasi, kang perusahaan teknologi dhuwur nggabungake sales lan pangembangan piranti lunak intelijen buatan, kalebu consulting, desain, produksi, instalasi, lan manajemen operasi.

Relong nyedhiyakake layanan khusus siji-mandeg miturut kahanan situs pengerukan sing beda-beda saben klien.Desain profesional, welders internasional karya welding, layanan lapangan profesional lan layanan sawise-sale minangka pondasi saka peralatan account Relong kualitas dhuwur lan reputasi dhuwur.

Relong Technology Co., Ltd minangka produsen profesional aksesoris peralatan dredger kayata pompa booster, pompa dredger, kepala pemotong, kotak gear dredger, winch laut lan pipa discharge, lsp. Kita bisa nyedhiyakake layanan siji-mandeg saka peralatan kanggo ngrampungake mesin.Dirancang kanggo konstruksi modular supaya bisa menehi solusi sing lestari kanggo tantangan sing sampeyan adhepi.

Tur Pabrik

PABRIK

BENGKEL

BENGKEL

TEST BASE

LAYANAN

Relong layanan

Relong nyedhiyakake layanan khusus siji-mandeg miturut kahanan situs pengerukan sing beda-beda saben klien.Desain profesional, welders internasional karya welding, layanan lapangan profesional lan layanan sawise-sale minangka pondasi saka peralatan account Relong kualitas dhuwur lan reputasi dhuwur.

layanan sawise-sale

Yen sampeyan butuh pitulung kanggo diagnosa masalah, hubungi kita.We nawakake layanan ndandani prasaja kanggo restorasi dredge lengkap.Kita nawakake layanan ndandani ing fasilitas kita bebarengan karo layanan ing situs ing lokasi sampeyan.

Latihan teknis

Latihan kasebut bisa ditindakake ing situs proyek pangguna utawa ing perusahaan kita miturut pandhuane panuku.Latihan gratis ing situs bakal diwenehake.
Periode latihan gumantung saka katrampilan lan kapasitas operator menyang operasi lan pangopènan.

Visi Kita

Kita ngupayakake pengerukan sing dioptimalake sing aman kanggo manungsa lan alam.Mula, kita fokus ing nggawe kapal keruk sing dipercaya, awet lan efisien kanthi biaya paling murah kanggo klien lan lingkungan.

Misi Kita

Kita nggunakake teknologi paling anyar ing desain, simulasi lan manufaktur kanggo terus ngembangake peralatan pengerukan standar.Kanthi cara iki, kita nggawe manawa iku minangka efisien, biaya-efektif lan ramah lingkungan sabisa.

Nilai Kita

Nggabungake panggunaan suku cadang kualitas saka pabrikan peralatan asli kanthi pemantauan terus-terusan lan perencanaan pangopènan sing cerdas bisa nggawa keuntungan sing cukup kanggo siklus urip instalasi.